Hírek

Egy nagymama véleménye:

Unokám megújult életerejét köszönhetem a craniosacralis terápiának. 20 évesen, otthonülő, magába forduló, teljesen munkaképtelen volt. Heti rendszersséggel jártunk craniosacralis terápiára és most 180 fokos fordulat történt. Számítógépes tanfolyamot végzett, kinyílt, azóta nem lehet ráismerni. Nagyon boldogok vagyunk.

Bemutatkozás PDF Nyomtat Email

altTihanyi Pál vagyok, craniosacralis terapeuta, életvezetési tanácsadó, humanológus szakértő, jógaoktató.

Húszas éveim elejétől foglalkozom az egészségmegőrzés alternatív lehetőségeivel, számos tanfolyam és képzés résztvevője voltam.

A jóga kezdettől fogva az életem része, a 80-as évek végétől pedig energiagyógyászattal kezdtem foglalkozni. Nagyon sok pozitív visszajelzés, siker kísért ezen az úton, családi teendőim azonban egy időre másfelé vittek.

Mindig tudtam azt, hogy az én utam az emberek segítése, így tértem vissza végleg erre a területre, ahol a jógaoktatás mellett rátaláltam a craniosacralis terápiára.

Gábriel Orsolya tanfolyamait végeztem el, amely technikát rendkívül hatékonynak találtam.

Úgy gondoltam azonban, hogy ezt a módszert feltétlenül ötvöznöm kell az általam régóta használt energia kezeléssel, így én az ezzel kiegészített craniosacralis terápiát alkalmazom.