Hírek

Egy nagymama véleménye:

Unokám megújult életerejét köszönhetem a craniosacralis terápiának. 20 évesen, otthonülő, magába forduló, teljesen munkaképtelen volt. Heti rendszersséggel jártunk craniosacralis terápiára és most 180 fokos fordulat történt. Számítógépes tanfolyamot végzett, kinyílt, azóta nem lehet ráismerni. Nagyon boldogok vagyunk.

Vélemények PDF Nyomtat Email

A lábam fájlaltam nagyon régóta. Nagyon lassan tudtam menni, villamosra is csak úgy szálltam, ha volt ülőhely. Már az első alkalom után azt éreztem, mintha kicseréltek volna! Gyalog mentem haza, észre sem vettem a távolságot! Üdvözlettel: K. Margó (57)

 

Balesetem után évek múlva is mindössze két állapotot ismertem : a csípőm nagyon fájt vagy kevésbé fájt. Így kezdtem el járni a craniosacralis terápiára, melyet nagyon kellemesnek találtam az első alkalomtól kezdve. Sokkal jobban érzem magam, de a legnagyobb döbbenetemre a használt vérhígítóra a legutóbbi laborleletem után nincs szükségem! B.Ildikó (60)

 

Megelőzésre, relaxálásra kezdtem el a craniosacralis terápiát, mivel hallottam róla, hogy  erre is milyen jó. Valóban, a találkozások alatt nagyon jól ellazulok, szinte minden alkalommal belealszom. Azóta sokkal kiegyensúlyozottabbnak érzem magam.  B. Erzsébet (34)